Bedrijfs

yoga

Herken jij dit op de werkvloer?

Veel collega’s klagen over rugpijn, zere schouders, een stijve nek of hebben RSI klachten

De batterij van jou en je collega’s begint leeg te raken

Er wordt amper tijd genomen voor rustmomenten gedurende de dag

Jij en je collega’s worstelen met een gezonde werk- en privébalans

Wat kan bedrijfsyoga bieden?

Ik bied (online) bedrijfsyogasessies aan, dit kan zowel wekelijks als eenmalig zijn. Deze sessie wordt op maat samen gemaakt en afgestemd op de wensen en klachten van de medewerkers én het tijdstip. 

Ook bied ik yogatherapieworkshops voor bijvoorbeeld teamdagen. In zo’n workshop kunnen diverse thema’s centraal staan, denk aan ‘Beter slapen met yoga’ of ‘Yoga in het dagelijks leven’. 

Als er meerdere medewerkers zijn die, naast een groepssessie, baat hebben bij een privé traject (bijvoorbeeld om uitval te voorkomen of om vitaler in het werk te zitten) is een totaalpakket mogelijk. Ik denk graag met jullie mee!

Wat levert (online) bedrijfsyoga op?

Voor je bedrijf en het team kan dit een aantal positieve veranderingen opleveren:

  • Vermindering van fysieke klachten door het vele zitten en/of thuiswerken
  • Vermindering van stressklachten
  • Een energieke start van de dag óf een ontspannen afsluiting
  • Meer focus gedurende de werkdag
  • Handvatten om meer rustmomenten in te bouwen in de werkdag

Hoe ziet een bedrijfsyoga sessie er uit?

Een bedrijfssessie wordt helemaal samen met jou en/of jouw team ingericht, zodat het perfect aansluit op jullie wensen. Te denken valt aan een sessie van 30 minuten om de dag energiek te beginnen of een uitgebreide sessie van 60 minuten om de dag af te sluiten. De sessies kunnen (indien gewenst) zo ingevuld worden dat er geen speciale yogakleding of mat nodig is.

De kosten voor een eenmalige online sessie zijn: €95,- voor een half uur / €135,- voor één uur. Ook zijn er 5 of 10 rittenkaarten beschikbaar. De prijzen voor bedrijfssessies zijn exclusief btw. Een sessie op locatie is in overleg en de prijs afhankelijk van reis- en voorbereidingstijd. 

 

bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga workshops

Ook is het mogelijk om een workshop te boeken. Deze workshops kunnen los geboekt worden, maar zijn ook een mooie aanvulling als jullie al een wekelijkse (online) bedrijfsyoga les bij mij volgen. Het aanbod op dit moment:

* Beter slapen met yoga

* Yoga in het dagelijks leven

* Yoga en omgaan met (werk)stress

Een workshop duurt 2 á 2,5 uur. De kosten voor een eenmalige online workshop zijn €399,- en op locatie in overleg i.v.m. reistijd, reiskosten en voorbereidingstijd. Online is er een maximum van 100 deelnemers, op locatie is het maximum 20. De prijzen voor bedrijfssessies zijn exclusief btw.

 

Online bedrijfsyoga voorproefje

Wil je yoga meer onderdeel maken van je dagelijks leven?

Schrijf je in voor mijn wekelijkse inspiratiemail. Dan ontvang je elke maandag een leuke oefening, houding of tip in je inbox!