Online bedrijfsyoga workshop: Omgaan met werkstress

Omgaan met stress als je thuis werkt

Op dit moment werkt een groot deel van Nederland aan de keukentafel of met een beetje geluk in je eigen thuiskantoor. Dit zorgt niet alleen in veel gevallen voor een slechtere werkhouding en bijbehorende klachten als RSI of nek-, schouder- en rugklachten, maar ook voor het vervagen van de grenzen tussen werk en privé. Nog even snel die mailtjes afmaken als de kinderen op bed liggen, of tóch maar aansluiten bij die teams-vergadering, ook al voel je je niet fit. Het in de lucht houden van de vele ballen zorgt bij veel mensen voor stress.

Online bedrijfsyoga workshop ‘Omgaan met werkstress’

Wist je dat ik, naast wekelijkse online bedrijfsyoga sessies, ook bedrijfsyoga workshops geef? Eén daarvan is een workshop over omgaan met stress. Een 2,5 uur durende online workshop die vooral heel erg praktisch en daardoor direct toepasbaar is. We gaan o.a. aan de slag met:

  • Uitleg over hoe stress werkt in ons lijf en welke invloed dit op ons heeft. We maken kennis met de Nervus Vagus, een hersenzenuw verantwoordelijk voor het reguleren van stress. We leren een aantal hele praktische oefeningen waarmee we deze zenuw op een positieve manier kunnen beïnvloeden.
  • Diverse toegankelijke yogahoudingen, deze doen we staand of op een stoel, yogamaterialen zijn dus niet nodig
  • Ademhalingsoefeningen om tot rust te komen, je voor te bereiden op een pittig gesprek óf om de dag met energie te beginnen
  • Reflectieoefening om bij jezelf te ervaren hoe het met je stresslevel gesteld is

Tijdens én na de workshop zelf aan de slag

Na de online bedrijfsyoga workshop kunnen deelnemers zelf aan de slag met de oefeningen. Zij krijgen namelijk een digitaal werkboek met de uitleg over onze stress- en relaxrespons, de oefeningen en de houdingen!

Yoga & omgaan met werkstress

Deze workshop kan los geboekt worden, maar is ook een mooie aanvulling als jullie al een wekelijkse online bedrijfsyoga les bij mij volgen. De les kan vanaf april in overleg ingepland worden. Kosten voor deze workshop zijn € 399,-. Deze kosten zijn inclusief gebruik Zoom, contact voor & na de workshop en het werkboek maar exclusief BTW.

Mochten lessen op locatie straks weer mogelijk zijn, dan is het uiteraard ook mogelijk om deze bedrijfsyoga workshop ‘in real life’ te volgen. Kosten voor de workshop zijn dan € 499,- en zijn inclusief gebruik yogamatjes, dekentjes etc. Op locatie is er een maximum aantal deelnemers van 10.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!