Zelfzorg Sessie – 23 november

Online Zelfzorg Sessie – 23 november

Sta jij in het dagelijks leven altijd voor anderen klaar? Extra belangrijk om juist dan ook tijd voor jezelf te nemen. Ik begeleid je in deze sessie naar diepe ontspanning toe. Tijdens de sessie hoef je even helemaal niks.

Wat gaan we doen?

Elke sessie is anders, maar een voorbeeld:

Aankomen
We starten de sessie met aankomen in ons lijf. Dit doen we door zachte bewegingen, begeleide meditatie en/of oefeningen om het zenuwstelsel tot rust te brengen
Schrijven

Soms doen we een schrijfoefening. De dag van je afschrijven met een ‘braindump’ bijvoorbeeld, maar soms ook een specifieke vraag of thema, altijd passend bij ontspanning & zelfzorg.

Restorative Yoga
Dit is een hele ontspannen vorm van yoga waarbij je langere tijd in een houding zit of ligt. Hiervoor gebruik je lekker veel kussens en dekens en maak je het jezelf helemaal comfortabel.
Ademen
We doen zachte ademhalingsoefeningen met een kalmerend effect
Begeleide meditatie of visualisatie

Elke sessie een andere oefening, maar bijvoorbeeld: visualiseer een fijne plek in de natuur, een plek waar jij helemaal tot rust kunt komen. Hoe voelt dat? Hoe ziet dat er uit? Geen zorgen als dit nieuw voor je is, ik begeleid je hierin!

Eindontspanning met Yoga Nidra
Soms sluiten we af met een Yoga Nidra, een vorm van yoga waarbij ik je met mijn stem door verschillende fases heen begeleid met diepe ontspanning als resultaat. Er is altijd ruimte voor stilte aan het einde van de sessie. Een moment om écht niks te hoeven en je over te geven aan de stilte en rust.

lichaamsgerichte therapie

Voor wie is het?

Voor iedereen die in het dagelijks leven (of dit nu in je werk is of privé) altijd voor anderen klaar staat. Je geeft altijd veel tijd, liefde en aandacht aan anderen. Maar nu is het tijd om dit ook aan jezelf te geven!

Wat heb ik nodig?

Een rustige ruimte met een goede internet verbinding. Verder: een stapel kussens en dekens, een kleedje/yogamatje/slaapzak om op te liggen, een stoel zonder leuningen en voor sommige sessies pen en papier. 

Je hebt dus geen speciale yoga spullen nodig!

Even praktisch

Wanneer? Donderdag 23 november van 20.00 – 21.45 uur

Waar? Via Zoom

Voor wie? Iedereen die een moment voor zichzelf kan gebruiken

Wat kost dat? Dit jaar 50% korting, dus maar € 11,- per sessie!

Kun je er niet live bij zijn? De sessie wordt opgenomen en kun je een maand lang terugkijken (of gewoon lekker nog een keertje opnieuw doen!). Je kunt je hier aanmelden.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!