Yoga bij Long COVID / Post-COVID

Yoga bij Long-Covid

Om de week geef ik op donderdagochtend online yogales, speciaal afgestemd op de diverse klachten die passend zijn bij het post-acute-covid-syndroom (long-covid). De lessen zijn prikkelarm (bijvoorbeeld geen muziek of snelle wisselingen) en kun je vanuit je eigen woonkamer volgen in een veilige groep met andere lotgenoten.

De lessen zijn een mix van zachte yogabewegingen die je zittend en liggend mee kunt doen, Restorative Yoga (waarbij je langer in houdingen ligt met het doel diepe ontspanning te ervaren), ademhalingsoefeningen en begeleide meditatie. Het gaat om voelen, luisteren naar je lichaam, voelen hoe het reageert op de kleinste (oordeel/gedachten) beweging, ademhaling en je lichaam leren kennen. 

Als Yogatherapeut heb ik mij (naast mijn reguliere opleiding aan The Yoga Therapy Institute) verder verdiept in Long-Covid klachten door het volgen van het ‘Wellness after Covid’ symposium, een ‘Long Covid seminar’ van The Yoga Therapy Insitute en heb ik diverse online lessen gevolgd bij Robin Rothenberg 

Praktische informatie

Ik organiseer deze lessen niet zelf, maar voor meer informatie kun je je aanmelden bij deze facebookgroep. Hier zie je ook de andere dagen en tijden waarop de andere docenten les geven. De lessen zijn op donatiebasis, met een minimum donatie van 5 euro. In de zomer kun je ook een abonnement afsluiten om zo voordelig alle lessen te kunnen volgen!

Yogatherapie bij Long Covid

Heb je interesse in 1-op-1 yogatherapie bij Long Covid? Wist je dat dit ook online mogelijk is zodat je geen energie kwijt bent aan de reistijd naar mijn praktijk? Stuur mij gerust een berichtje voor meer informatie of plan hier meteen een kennismakingscall in.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!