Online Zelfzorg Sessie – 13 juni

Online Zelfzorg Sessie – 13 juni

Merk dat je emmertje de laatste tijd over loopt? Je spanningsklachten hebt zoals een zere nek of schouders, hoofdpijn, vermoeidheid en/of verminderde concentratie? Tijd om actie te ondernemen! Of eigenlijk: tijd om te niksen!

Ik begeleid je in deze sessie naar diepe ontspanning toe. Echte kwalitatieve rust. En dat is misschien best even wennen. Maar ik begeleid je er stap voor stap bij. 

Hoe ziet een Zelfzorg Sessie er uit?

Elke sessie is anders, maar een voorbeeld:
Aankomen
We starten de sessie met aankomen in ons lijf. Dit doen we door zachte bewegingen, begeleide meditatie en/of oefeningen om het zenuwstelsel tot rust te brengen
Schrijven

Soms doen we een schrijfoefening. De dag van je afschrijven met een ‘braindump’ bijvoorbeeld, maar soms ook een specifieke vraag of thema, altijd passend bij ontspanning & zelfzorg.

Restorative Yoga
Dit is een hele ontspannen vorm van yoga waarbij je langere tijd in een houding zit of ligt. Hiervoor gebruik je lekker veel kussens en dekens en maak je het jezelf helemaal comfortabel.
Ademen
We doen zachte ademhalingsoefeningen met een kalmerend effect
Begeleide meditatie of visualisatie

Elke sessie een andere oefening, maar bijvoorbeeld: visualiseer een fijne plek in de natuur, een plek waar jij helemaal tot rust kunt komen. Hoe voelt dat? Hoe ziet dat er uit? Geen zorgen als dit nieuw voor je is, ik begeleid je hierin!

Eindontspanning met Yoga Nidra
Soms sluiten we af met een Yoga Nidra, een vorm van yoga waarbij ik je met mijn stem door verschillende fases heen begeleid met diepe ontspanning als resultaat. Er is altijd ruimte voor stilte aan het einde van de sessie. Een moment om écht niks te hoeven en je over te geven aan de stilte en rust.

yoga studio utrecht

Voor wie is het?

Voor iedereen die merkt dat het nu écht tijd is om goed voor jezelf te zorgen. Of je nu stress gerelateerde klachten hebt óf gewoon op zoek bent naar een fijne avond voor jezelf: je bent meer dan welkom.

Goed om te weten: de yoga die we doen is heel zacht en toegankelijk. Ook met fysieke klachten kun je meedoen. Je mag mij altijd van tevoren een berichtje sturen (via de whatsapp button hieronder) om te overleggen over het aanpassen van de sessie op jouw klachten.

Wat heb ik nodig?

  • Een rustige ruimte met een goede internet verbinding.
  • stapel kussens en dekens
  • kleedje/yogamatje/slaapzak om op te liggen
  • een stoel zonder leuningen
  • voor sommige sessies pen en papier.

Je hebt dus geen speciale yoga spullen nodig!

Even praktisch

Wanneer? Donderdag 13 juni van 20.00 – 21.45 uur

Waar? Via Zoom

Voor wie? Iedereen die een moment voor zichzelf kan gebruiken

Wat kost dat? de sessie kost 12 euro

Kun je er niet live bij zijn? De sessie wordt opgenomen en kun je een maand lang terugkijken (of gewoon lekker nog een keertje opnieuw doen!). Je kunt je hier aanmelden.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!