Buiten Yoga in Utrecht weer van start!

Buiten Yoga Utrecht weer van start!

Vanaf zaterdag 7 mei vinden de zaterdagochtendlessen weer plaats in de prachtige binnentuin bij Kaffeetaria aan de Saffierlaan 10 in Utrecht. 3 voordelen van een yogales in de buitenlucht op een rijtje:

1. Groen is een kleur die rustgevend is

Wist je dat groen je kan helpen stress te verminderen? Van alleen het zien van natuur al gaat een rustgevend effect uit, aldus onderzoek van Wageningen University. Extra fijn dus om yoga te doen op een grasveld met een groen bladerdak boven je hoofd!

2. Na afloop drink je een kopje thee op het terras

De les vindt plaats in de prachtige tuin bij Kaffeetaria. Hier hebben ze heerlijke koffie & thee maar ook taartjes en ander lekkers. Misschien neem je wel je boek mee en blijf je lekker hangen voor de lunch? Zo voelt de yogales echt als een uitje en een goed begin van je weekend!

3. Buiten zijn helpt met ‘gronden’

Met je voeten op het gras helpt je op verschillende manieren om te gronden, oftewel: met beide benen op de grond staan en de aandacht vanuit je hoofd meer naar je lijf te laten zakken. De yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen die we doen zijn daar ook grotendeels op gericht en het buiten zijn versterkt dit effect! Erg fijn als je een drukke (werk) week achter de rug hebt en die achter je wil laten voordat je van je weekend gaat genieten!

Buiten Yoga Utrecht op een rijtje:

Wat: Een Hatha Flow Yogales

Voor wie: Geschikt voor beginners, maar ook als je door een blessure of ziekte twijfelt of yoga iets voor jou is. Stuur mij gerust een berichtje, dan denk ik (vanuit mijn kennis als yogatherapeut) met je mee hoe we de les zo fijn mogelijk kunnen maken!

Wanneer: Elke zaterdagochtend van 9.30 – 10.45 uur, in de tuin bij Saffierlaan 10 (Let op: de laatste les is op zaterdag 23 juli 2022!)

Wat neem je mee?: Zorg voor laagjes kleding, zeker in mei kan het nog fris zijn. Liefst neem je je eigen yogamatje mee, heb je die niet, laat het mij dan van tevoren weten. Ook kan een dekentje voor de eindontspanning fijn zijn!

Hoe geef ik mij op?: Dat kan heel simpel hier via mijn reserveringssysteem.

Het lijkt mij erg leuk je binnenkort een keer bij de yogales in de buitenlucht te mogen ontmoeten! 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!