Yoga in Utrecht

Groepslessen en workshops 

 

Yoga in Utrecht

Wekelijks geef ik op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.45 uur een Hatha Flow yogales in de grote zaal bij Kaffeetaria (Saffierlaan 10 in Utrecht). In de zomermaanden wordt deze les buiten gegeven in een prachtige tuin, in de winter in de grote zaal van de Saffier (zelfde adres). De les is een heerlijk begin van je weekend, want bij Kaffeetaria kun je na afloop een lekker kopje (to go) koffie of thee halen of misschien zelfs wel met wat lekkers erbij.

In mijn lessen staat toegankelijkheid en veiligheid centraal. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

Let op: ik ga stoppen met deze les. De laatste les is op zaterdagochtend 23 juli 2022. 

Workshops & cursussen

Regelmatig geef ik (online of in Utrecht en omstreken) workshops of korte cursussen met thema’s vanuit de yogatherapie. Zo staan er dit jaar meerdere workshops én het 5-weeks programma ‘Beter slapen met yoga’ op de agenda. Tevens geef ik op diverse plekken Yoga XL lessen: extra lange Restorative Yoga & Yoga Nidra lessen voor diepe ontspanning. Check de eventspagina voor meer informatie en data.

 

Ben je op zoek naar 1-op-1 yoga in Utrecht? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor yogatherapie in mijn praktijk in de Utrechtse binnenstad.

Vind jij tijd voor jezelf nemen ook zo lastig?

Ik ben je stok achter de deur! Schrijf je in voor de rust reminder en je ontvangt elke maandag een oefening in je inbox!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!