Yoga XL: Restorative Yoga & Yoga Nidra in Zeist – 24 mei

Yoga XL: Restorative & Yoga Nidra ~ Vrijdag 24 mei

Heb jij in het weekend ook altijd behoefte aan een moment voor jezelf? Maar vind je het moeilijk om die diepe ontspanning thuis te vinden? Kom naar deze heerlijke lange Restorative & Yoga Nidra sessie en start je week in rust.

We starten de sessie met een aantal hele zachte bewegingen om in je lijf te komen. Daarna volgen een aantal Restorative Yoga houdingen: houdingen waarbij we veel dekens, bolsters en kussens gebruiken om volledig te kunnen ontspannen in de houding. Ten slotte sluiten we de sessie af met een Yoga Nidra: een vorm van yoga waarbij je alleen maar hoeft te liggen en mijn stem hoeft te volgen. Samen vormen deze twee yogavormen een ultiem ontspannen moment, helemaal voor jou. Kortom: een goed begin van je weekend!

Yoga ervaring is absoluut niet nodig. Heb je een blessure of klacht waardoor je twijfelt of het iets voor jou is? Stuur mij gerust een berichtje, als yogatherapeut denk ik graag met je mee.

Restorative Yoga & Yoga Nidra in Zeist

Docent: Anne Elberse

Datum & Tijd: Vrijdag 24 mei van 19.30 – 21.30 uur

Locatie: De Orbit – tussen Zeist, Driebergen en Odijk (op loopafstand van station Driebergen-Zeist)

Odijkerweg 144, Zeist

Prijs: € 25,-

Reserveren kan via het reserveringssysteem van de Orbit. Heb je vragen? Stel ze hier! Meer lezen over yoga & yogatherapie? Check ook eens mijn blogs!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!