Studio voor Privé Yoga in Utrecht
yoga studio utrecht

Studio voor Privé Yoga in Utrecht

Sinds begin 2021 heb ik een nieuwe plek voor mijn Privé Yogastudio: een heerlijk licht plekje in de Utrechtse wijk Hoograven. Op deze locatie heb ik zowel een ruimte voor de intakegesprekken als een studio voor de Privé Sessies. Mijn groepslessen geef ik op zaterdagochtend in dezelfde wijk, maar op een andere plek: bij Kaffeetaria op de Saffierlaan 10 in Utrecht.

 

Yogatherapie, Privé Sessies & Online yoga cursussen

 

Mijn studio is geen standaard Yogastudio: ik geef geen dagelijkse groepslessen maar alleen 1-op-1 trajecten én yogatherapieworkshops en cursussen, welke ik veelal online geef. Je kunt kiezen uit:

  • Een Yogatherapie traject: zit je niet lekker in je vel door psychische, lichamelijke of emotionele klachten? Misschien is een yogatherapietraject iets voor jou. Als yogatherapeut kijk ik zowel vanuit de traditionele yoga (filosofie) als vanuit de westerse kijk op medische en psychische klachten. Ik richt mij niet alleen op jouw specifieke klacht, maar op de mens als geheel. Meer over yogatherapie lees je hier.
  • Een Restorative & Nidra traject: tijd voor jezelf, om je batterij op te laden en tools te leren om je zelf tot rust te brengen. Lees hier meer.
  • Online geef ik diverse workshops en cursussen. Denk aan een workshop over Yoga & Omgaan met stress of een 5-weekse cursus Yoga & Slaapherstel. Deze online workshops en cursussen zijn een mooi moment om kennis te maken met mij én met yogatherapie. Check de events hier.

Urban Jungle in de Yogastudio

Mijn yogastudio is een heerlijk rustig plekje op de bovenste verdieping waar (bijna) altijd de zon naar binnen schijnt. Wat meteen opvalt in zowel mijn spreekkamer als mijn yogastudio is het licht en de hoeveelheid plantjes, het is een heuse Urban Jungle! Ik ben zelf gek op plantjes: ze brengen zoveel leven in een ruimte!

Uiteraard zijn alle benodigdheden, zoals matten, bolsters, meditatiekussens en bergen dekens, voor de yogasessies aanwezig.

Privé Yogastudio in Utrecht

Mijn studio bevindt zich in het pand van de Atelierclub op ’t Goylaan 1. We zitten vlakbij de ring van Utrecht en parkeren is achter ons pand gratis en er is plek zat! Kom je met het OV? Ook dat is geen probleem want er zijn 2 bushaltes vlakbij en het is slechts 7 minuutjes vanaf Utrecht Centraal Station.

 

yoga studio utrecht

Hoe maak ik een afspraak voor een privé yoga sessie?

Op dit moment zijn zowel de groepslessen als de 1-op-1 sessies niet ‘in real life’ mogelijk i.v.m. de corona maatregelen, maar houd mijn website in de gaten voor de veranderingen óf plan een gratis (online) intake gesprek! Na dit gesprek kun je bepalen of je een Yogatherapietraject of een Restorative & Nidra pakket ziet zitten.