Groeps

aanbod

Wekelijkse groepsles

Vanaf 22 mei zijn de lessen weer buiten! Wekelijks geef ik op zaterdagochtend een Hatha Flow yogales in de grote zaal bij Kaffeetaria (Saffierlaan 10 in Utrecht). In de zomermaanden wordt deze les buiten gegeven in een prachtige tuin! De les is een heerlijk begin van je weekend, want bij Kaffeetaria kun je na afloop een lekker kopje (to go) koffie of thee halen of misschien zelfs wel met wat lekkers erbij.

In mijn lessen staat toegankelijkheid en veiligheid centraal. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. 

Workshops & cursussen

Regelmatig geef ik (online) workshops of korte cursussen met thema’s vanuit de yogatherapie. Bijvoorbeeld: Yoga & Stressklachten, Yoga & rugklachten & Yoga bij slaapproblemen. Op 24 maart start de eerste editie van de 5-weekse cursus ‘Yoga voor Slaapherstel’. De tweede editie zal van start gaan op dinsdagavond 1 juni. 

 

{Alles wordt helder en rustig uitgelegd door Anne! Fijn als je nog nooit yoga hebt gedaan!
Lotte
{Fijne cursus die mij inzicht heeft opgeleverd onder begeleiding van een deskundige cursusleidster.
Marie-Anne
{Deze cursus heeft mij nieuwe tools gegeven om mijn slaap, stress en energie te beïnvloeden.
Sabijn
{Veel handige oefeningen die mij helpen met inslapen. Ik wist al wel wat over de invloed van voeding en activiteiten overdag op mijn slaap, maar deze cursus heeft mij nog meer verdieping gegeven. Ik heb nu keuzes in manieren om makkelijker in slaap te vallen.
Linda
{Door deze cursus ben ik vooral bewust geworden van wat we allemaal doen/denken op een dag en welke gevolgen die hebben kunnen voor de nacht. Door een paar simpele oefeningen te doen (dat zijn ze ook echt!) voel ik me een soort van losgekoppeld ervan en ben ik nu meer klaar voor de nacht en dichter bij mezelf in het hier en nu.
Femke
{Anne is een hele vakkundige yogadocente die de lessen op een hele rustige en fijne manier begeleidt. De houdingen worden helder, duidelijk en op een rustige manier uitgelegd. Alle ruimte om jezelf te zijn en om de aandacht bij jezelf te brengen met behulp van mooie woorden, prettige stem en fijne sfeer. Raad iedereen aan om een les te volgen bij haar want het geeft zo’n positief resultaat voor lichaam én geest!
Anna
{Yoga van Anne is echt geweldig! Ze is zeer vakkundig en aan haar enthousiasme is te merken dat ze veel passie heeft voor yoga. Voor mij ook belangrijk: Anne heeft een prettige stem om naar te luisteren. Door dit alles ontstaat een fijne, vertrouwde sfeer. Daarnaast probeert Anne veel te overleggen omtrent haar nieuwe plannen, waardoor je ook kan meedenken over de invulling van de yoga. Bedankt voor de fijne lessen Anne!
Marieke
{Een les bij Anne is elke keer een cadeautje aan mezelf. Ik vergeet even letterlijk alles om me heen. Ik ontspan volkomen, en slaap daarna heerlijk. Elke week kijk ik weer uit naar haar les.
Esther
{Anne geeft ontzettend fijne, actieve maar ontspannende yogalessen. Ze is niet zweverig maar straalt wel rust uit. Elke les is weer anders maar de hatha-flow lessen hebben duidelijke opbouw wat erg prettig is. Echt een aanrader!
Sabijn
{Deze cursus heeft mij vooral bewustzijn opgeleverd. Verder kijken naar waar het slecht slapen vandaan komt en dan kijken welke dingen je in het dagelijks leven kunt toepassen die bijdragen aan beter slapen. Maar eigenlijk ook aan ontspannen zijn in het algemeen!
Esmée

Als eerste op de hoogte?

Ontvang diverse oefeningen, fijne ontspanningstips en nieuwtjes in de maandelijkse inspiratiemail.