Hatha Flow – elke zaterdagochtend

Toegankelijke Yoga in Utrecht

Wekelijks geef ik op zaterdagochtend een Hatha Flow yogales in de grote zaal bij Kaffeetaria (Saffierlaan 10 in Utrecht). In de zomermaanden wordt deze les buiten gegeven in een prachtige tuin onder de bomen en met de fluitende vogeltjes op de achtergrond! 

De lessen worden altijd zorgvuldig op- en afgebouwd zodat er voldoende ruimte is voor zowel in- als ontspanning. In mijn lessen staat toegankelijkheid en veiligheid centraal. Door mijn achtergrond als yogatherapeut kan ik je adviseren over het eventueel aanpassen van houdingen bij blessures of ziekte. Twijfel je of een groepsles iets voor je is? Neem dan even contact met mij op!

Je kunt dit heerlijke begin van je weekend compleet maken bij Kaffeetaria op het terras: hier drink je namelijk de lekkerste koffie en thee en hebben ze ook heerlijke zoetigheden en ijsjes!

{Anne is een hele vakkundige yogadocente die de lessen op een hele rustige en fijne manier begeleidt. De houdingen worden helder, duidelijk en op een rustige manier uitgelegd. Alle ruimte om jezelf te zijn en om de aandacht bij jezelf te brengen met behulp van mooie woorden, prettige stem en fijne sfeer. Raad iedereen aan om een les te volgen bij haar want het geeft zo’n positief resultaat voor lichaam én geest!
Anna
{Yoga van Anne is echt geweldig! Ze is zeer vakkundig en aan haar enthousiasme is te merken dat ze veel passie heeft voor yoga. Voor mij ook belangrijk: Anne heeft een prettige stem om naar te luisteren. Door dit alles ontstaat een fijne, vertrouwde sfeer. Daarnaast probeert Anne veel te overleggen omtrent haar nieuwe plannen, waardoor je ook kan meedenken over de invulling van de yoga. Bedankt voor de fijne lessen Anne!
Marieke
{Een les bij Anne is elke keer een cadeautje aan mezelf. Ik vergeet even letterlijk alles om me heen. Ik ontspan volkomen, en slaap daarna heerlijk. Elke week kijk ik weer uit naar haar les.
Esther
{Anne geeft ontzettend fijne, actieve maar ontspannende yogalessen. Ze is niet zweverig maar straalt wel rust uit. Elke les is weer anders maar de hatha-flow lessen hebben duidelijke opbouw wat erg prettig is. Echt een aanrader!
Sabijn

Kosten & reserveren

Een losse les kost €11,-. Ook kun je een 5-rittenkaart aanschaffen voor €50,- (€10,- per les) of een 10-rittenkaart voor €90,- (€9,- per les).

Reserveren gaat makkelijk via Momoyoga. Hier boek je zelf je lessen en kun je eventueel de les tot 2 uur van tevoren annuleren. Annuleer je later? Dan gaat er wel een strip van je kaart af.

Alle info op een rijtje

Elke zaterdagochtend

Tijd: 9.30 – 10.45 uur

Locatie: In de grote zaal van de Saffier bij Kaffeetaria, Saffierlaan 10 in Utrecht

Kosten: tussen de €9,- en €11,-

Voor wie: iedereen in Hoograven (Utrecht) en omgeving die graag zijn/haar weekend ontspannen wil beginnen!

Let op: Ik ga stoppen met deze les op zaterdagochtend. De laatste les is op zaterdag 23 juli 2022.

 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!