2 juni ~ Zelfzorg met Ayurveda ~ Online workshop

Ben je nieuwsgierig naar Ayurveda? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen om je te verdiepen in deze ‘wetenschap van het leven’? Benieuwd hoe ayurveda een rol kan spelen bij de zoektocht naar meer balans in je leven? In deze toegankelijke workshops leer ik je diverse ayurvedische zelfzorg tools die voor iedereen geschikt zijn.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda kun je zien als een levenswijze en betekent letterlijk vertaald ook ‘kennis van het leven’. Ayurveda is ook een geneeswijze maar anders dan de westerse wetenschap is het niet alleen gefocust op beter worden bij ziekte, maar juist het voorkomen hiervan.

In de Ayurveda wordt gewerkt met 3 dosha’s, oftewel types of principes, namelijk: Pitta, Vata en Kapha. Vaak denken mensen onterecht dat ze geen ayurvedische tools toe kunnen passen in hun leven omdat ze niet weten welk type ze zijn. In deze workshop leer je dat je ook zonder dit te weten ayurvedische zelfzorg tools kunt gebruiken in je dagelijks leven! Deze tools zijn een dagelijks zelfzorg en incheck momentje voor jezelf, zeer geschikt als je beter om wilt gaan met stress in je leven.

Wat gaan we doen bij de workshop?

  • Introductie in Ayurveda, toegespitst op concrete handvatten
  • Ik deel diverse zelfzorg tools vanuit Ayurveda om toe te voegen aan je ochtendritueel én avondritueel en leg uit waarom deze tools bijdragen aan meer balans
  • Ik geef tips waar en hoe je je kunt verdiepen in Ayurveda
  • We sluiten af met een gebalanceerde korte yogasessie met ademhalingsoefening & meditatie zodat je rustig je avond/bed in kan

Thuis aan de slag

Je ontvangt de zelfzorg tools uitgewerkt in de PDF zodat je deze in je dagelijks leven kunt toepassen.

Doe je mee met de workshop ‘Zelfzorg met Ayurveda’?

Docent: Anne Elberse

Datum & Tijd: Donderdag 2 juni

Locatie: Online via Zoom (je ontvangt de link een dag van tevoren via de mail)

Prijs: € 19,-

Reserveren kan hier. Heb je vragen? Stel ze hier!