Online Groepssessie: Beter Slapen met Yoga
  • Wordt je hoofd maar niet rustig als je probeert te slapen?
  • Kun jij je niet herinneren wanneer je voor het laatst uitgerust wakker bent geworden?
  • Lig jij in de avond regelmatig naar het plafond te staren?
  • Slaap je onrustig en word je meer dan eens wakker per nacht?
Dan is de Online Groepssessie: Beter Slapen met Yoga écht iets voor jou!

In deze sessie leer je tools vanuit yoga(therapie) die je elke avond toe kunt blijven passen om lichaam en geest terug te schakelen en voor te bereiden op een goede nachtrust. Het is dus véél meer dan een avondje ontspannen!

De sessie is op donderdagavond 1 december van 19.45 – 21.15 uur, maar je krijgt een replay die je 7 dagen lang kunt bekijken. Je hoeft er dus niet live bij te zijn!

Wat gaan we doen?

• Oefeningen vanuit Hatha Yoga (altijd rustig en voor iedereen toegankelijk) specifiek voor het slapen gaan
• Restorative Yoga (houdingen met volledige ondersteuning die we langer vast houden voor diepe ontspanning)
• Begeleide meditatie-oefeningen
• Ademhalingsoefeningen
• Visualisaties 
• Reflectie- en schrijfoefeningen
• Tijd voor achtergrondinfo (waarom doen we deze dingen? Welk effect heeft het op ons lijf en op onze geest?)

Voor wie is het?

Iedereen die meer ontspanning kan gebruiken in het dagelijks leven en het lastig vindt om die te vinden. Wellicht leef je met chronische pijn- of vermoeidheidsklachten en merk je dat stress je klachten verergert. Dan is deze sessie zeer geschikt voor jou.

Twijfel je of je door bepaalde klachten of beperkingen mee kunt doen? We doen alle oefeningen zittend en liggend en elke oefening is aan te passen. Stuur mij gerust een berichtje, we kunnen vooraf altijd even contact hebben hoe je de sessie aan kunt passen zodat deze voor jou toegankelijk wordt.
Yoga ervaring is zeker niet nodig, deze les is helemaal geschikt voor beginners.

{“Ik vond de sessie echt een aanrader. De perfecte mix van een beetje achtergrond informatie maar vooral een diep gevoel van ontspanning. Ik denk voor iedereen een aanrader.”
Madelon
{
“Na de sessie was ik super ontspannen en heb ik heerlijk geslapen!
Ik heb ook een paar heel toegankelijke tips onthouden die ik elke avond voor het slapengaan kan gebruiken om tot rust te komen”
Maria
{
“De online groepsessie met Anne was een heel fijne ervaring. Ze leidde ons met een prettige stem door de oefeningen heen, die meteen voor een heel diep ontspannen gevoel zorgden. De combinatie met een stuk theorie over hoe ons lichaam reageert op stress leverde goede inzichten en tips op die goed in het dagelijks leven toepasbaar zijn”
Tjitske
Praktische info:

 

De sessie is op donderdag 1 december van 19.45 – 21.15 uur en vindt plaats via Zoom.

Je krijgt een terugkijklink om de sessie 7 dagen lang te bekijken, je hoeft er dus niet live bij te zijn. Alhoewel het natuurlijk wel fijn kan zijn om de sessie samen met een groep te doen!

Wat kost het?
  • Een regulier ticket kost € 22,50
  • Heb je het momenteel niet breed? Dan zijn er 5 kortingstickets van € 5,- beschikbaar. Gewoon hier te boeken, selecteer kortingsticket bij het uitchecken.
  • Je kunt ook meteen een 3=2 ticket kopen, dan kun je ook meedoen in januari (yoga & een gezonde spijsvertering), februari (verbeter de adem met yoga) of maart (introductie in meditatie) voor €45,- totaal!

Kun je niet live aanwezig zijn? Je ontvangt na afloop een link om de sessie 7 dagen lang terug te kunnen kijken. Ook fijn als je de sessie gewoon nog een keer wil doen!

Bonus: Geef je je uiterlijk 27 november op? Dan ontvang je ook een heerlijke Yoga Nidra speciaal voor het slapen gaan die je kunt downloaden!

Boek je ticket via mijn reserveringssysteem!

yogatherapie
×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij gerust een berichtje!